ExpoShoes Main
Головна » Новини взуттєвого бізнесу та моди, поради, статті та огляди » Новости » Нова колекція Літо 2024 жіночого взуття PALINA за низькими цінами від виробника у Дніпрі

Нова колекція Літо 2024 жіночого взуття PALINA за низькими цінами від виробника у Дніпрі

Нова колекція Літо 2024 жіночого взуття PALINA за низькими цінами від виробника у Дніпрі
просмотров 267

Нова колекція Літо 2024 жіночого взуття PALINA за низькими цінами оптом від виробника у Дніпрі.

 

Дніпровський виробник взуття PALINA TM пропонує Вам придбати якісне жіноче взуття за низькими гуртовими цінами: найкраща нагода урізноманітнити свій асортимент вартуюою уваги продукцією вітчизняного виробника. Наше взуття виготовлено з натуральної шкіри виробництва Туреччина, що є однією з головних ознак товару вищої якості.

 

Окрім запропонованих в каталозі варіантів, Ви можете замовити будь-яку модель в іншому кольорі палітри виробника - це обговорюється від час формування замовлення (пишіть у повідомленні до замовлення). Ми відкриті до тривалої співпраці на взуття оптом та готові втілити у життя будь-які Ваші пропозиції.

 

Наше підприємство працює на взуттєвому ранку вже понад 25 років, відправляючи замовлення оптовим покупцям по всім містам України. Співпрацюючи з каталогом нашої торгівельною маркою дніпровського взуття PALINA TM, Ви отримуєте чудову можливість купити якісне взуття за оптовими цінами та розвивати власний магазин, пропонуючи клієнтам лише найкращі варіанти взуття, що прослужать їм впродовж довгого часу.

 

Взуття PALINA TM це сучасні, гарні та надзвичайно комфортні моделі, виготовлені з якісних матеріалів, тому Ви можете бути впевнені в тому, что клієнти залишаться задоволені своєю покупкою! Ми обираємо не лише якісні, але й найкращі за ціною матеріали, щоб зробити наше взуття доступним для покупців.

білі босоніжки літо 2024 від Паліна

 

АКЦІЯ ДО 20 ТРАВНЯ: при замовленні від 12 пар взуття діє безкоштовна доставка Новою Поштою. Не пропустіть нагоду вигідно поповнити свій асортимент якісним взуттям за прибавливою ціною.

 

Источник: Фабрика обуви PALINA

Оставить комментарий

Введите капчу:
Комментарии
Комментариев еще нет
Бажаєте швидко та безкоштовно отримувати важливі новини та акції від «ExpoShoes Online»?
напомнить позже