ExpoShoes Main
Головна » Новини взуттєвого бізнесу та моди, поради, статті та огляди » Новости » Молодіжне шкіряне взуття ЛІТО-2024 фабрики INGVER оптом, є пропозиції.

Молодіжне шкіряне взуття ЛІТО-2024 фабрики INGVER оптом, є пропозиції.

Молодіжне шкіряне взуття ЛІТО-2024 фабрики INGVER оптом, є пропозиції.
просмотров 190

Ми пропонуємо якісне фабричне молодіжне взуття зі шкіри, яке відшиваєтсья на нашій взуттєвій фабриці INGVER, що розташована у Броварах на Київщині. Фабрика шкіряного взуття INGVER це величезний досвід виробництва. Робота в моделюванні жіночого та чоловічого шкіряного взуття INGVER ведеться вже понад 20 років. Броварське взуття Інгвер виробляється нами на замовлення оптом яктовар молодіжного стилю. 


Зараз йде сезон чоловічого взуття ЛІТО 2024 і жіночого взуття Літо 24. Ми робимо товари високої фабричної якості на фабричному сучасному обладнанні на опт у Броварах оптом під торгівельною маркою шкіряного взуття Інгвер. 

Чоловічі сандалії Інгвер Бровари



Наше взуття Інгвер виготовляється лише з 100% використанням натуральної шкіри.


Ми категорично не працюємо з екошкірою, тому в нашому чоловічому та жіночому взутті ви його не знайдете. Наша готова продукція  має більш високий ціновий рівень, яка відноситься до цінового сигменту "середня плюс" через високоякісні матеріали
, що використовуються при виготовленні моделей. Всі колодки моделей нами допрацьовуються до досконалості, тому все наше взуття завжди дуже комфортне. 


Фабрика ІНГВЕР - це завжди новітній яскравий молодіжний дізайн на ЛІТО-2024 від фабрики шкіряного взуття INGVER оптом, яка запрошує купити броварське шкіряне взуття Інгвер від виробника. 

 

На сезон ЛІТО-2024 рік пропонуємо знижки на чоловіче та жіноче взуття:

  1. Знижка від 10 пар – 1%
  2. Знижка від 21 пар – 2%
  3. Знижка від 
    41 пари – 3%
  4. Знижка від 61 пар – 4%

Замовлення приймаються в роботу з передоплати 30% від суми замовлення з повним розрахунком перед відправкою. Придбавши по фабричній ціні у аталозі виробника NGVER опт ми надаємо сезонну оптова гарантію.

 

Взуття Ingver логотип.

Источник: Фабрика взуття INGVER Бровари

Оставить комментарий

Введите капчу:
Комментарии
Комментариев еще нет
Бажаєте швидко та безкоштовно отримувати важливі новини та акції від «ExpoShoes Online»?
напомнить позже